.

  • Tečaje vodi izkušeni profesor iz Rusije z univerziteno diplomo
  • Najugodnejše cene na slovenskem trgu
  • Ruščino želimo približati posamezniku
  • Individualni pristop k vsakemu tečajniku
  • Izvrstna priložnost učenja z naravnim govorcem ruščine
  • Uporabljajo se najnovejši učbeniki in metode učenja
  • Spoznali boste veliko novega, zanimivega iz ruske kulture
  • Pridobili boste znanje koristno za vsakodnevne situacije
  • Smo zelo prilagodljivi vašim željam
  • Učenje tujih jezikov – vaša naložba v brezskrbno prihodnost!

.

Med drugimi nam zaupajo tudi:

“Z vašimi storitvami smo bili zadovoljni, tako da imamo tudi v bodoče plan sodelovanja z vami v smislu usposabljanja
in učenje naših delavcev tujih jezikov.”
Oranžno poletje, d.o.o.

.
Mnenja nekaterih naših strank:

“Kot udeležencu individualnega tečaja je bil zame cilj doseči čim boljše znanje jezika in prilagodljiv urnik. Za oboje so bila presežena vsa moja pričakovanja. Privilegij je bil obiskovati jezikovni tečaj, kjer učiteljica tako motivirano z dušo in srcem vodi  celoten tečaj in spodbuja učenca, da doseže čim višji nivo znanja. Učenje jezika  se je lepo dopolnjevalo z rusko kulturo in navadami, ter vsebinami, ki jih potrebujem pri svojem delu. Pridobljeno znanje pa že z pridom uporabljam pri svojem delu.

ga. Katja najlepša hvala za vaše odlično delo ter potrpljenje in v prihodnje vam želim vse dobro. In še v ruskem jeziku:  ”Катя большое спасибо и всего доброго.”

Dušan Požun, udeleženc individualnega tečaja

“Tečaj je bil zelo dober! Naučil sem se osnove komunikacij v ruščini, kar mi bo zagotovo pomagalo pri delu in obiskih rusko govorečih držav, saj po mojih izkušnjah angleščino tam bolj slabo poznajo oz. uporabljajo. Tečaj je bil zanimiv, saj je potekal v manjši skupini in je bil interaktiven. Priporočam jezikovne tečaje Kalinka vsem, ki se odločate za učenje ruskega jezika. Ne bo vam žal.”

Matjaž Šaloven, udeleženec skupinskega tečaja

“Tečaj ruskega jezika Kalinka mi je bil super! Delali smo različne vaje in spoznavali nove, včasih težke besede, ob katerih se nam je zapletal jezik. Katja se super profesorica. Vedno nasmejana, tako da je 2 uri hitro minilo. Teme tečaja so bile zanimive, pogledali smo tudi kakšen video, tako da ni bilo nikoli dolg čas. Na kratko: ‘bilo je fajn!’ “

Barbara Brežnik, udeleženka skupinskega tečaja

“Za tečaj ruščine sem se odločila, ker se jezik vse pogosteje uporablja predvsem v turizmu. Predavanja so mi zelo všeč, ker poleg pisanja tudi veliko govorimo. Zelo všeč mi je tudi, ker smo manjša skupina in je delo bolj prijetno. Veliko se tudi nasmejimo :)

Marina Vasiljević, udeleženka skupinskega tečaja

“Za individualni tečaj sem se odločila zaradi potovanja v Rusijo. Neverjetno! Zahvaljujoč moji učiteljici Katji in njenemu izvirnemu pristopu k poučevanju (učila sem se že veliko jezikov in vam zagotavljam, da je bil ta tečaj resnično najboljši) sem se v najkrajšem možnem času naučila govoriti, pisati in brati. Katja, hvala ti, ker si izjemna oseba!”

Mirjam Pirnat, udeleženka individualnega tečaja

“Naravna govorka ruskega jezika z dinamičnim temperamentom je idealna za hitro, intenzivno in zares prijetno učenje jezika in spoznavanja ruske kulture širše. Katja nam je predstavila tudi različne aspekte življenja v Ruski federaciji in navade Rusov. Skupina je majhna zato vsak udeleženec tečaja veliko prakticira govor ruskega jezika, seveda ob budnem poslušanju naše profesorice, ki nas navaja na pravilno izgovorjavo. Vsakokrat se z navdušenjem odpravim na tečaj, saj nas vedno čaka kakšno prijetno presenečenje – ali glede vsebine ali pa metode dela! Zares priporočam!”

Milena Svet, udeleženka skupinskega tečaja

“Tečaj ruskega jezika pri naravnem govorcu je res odlična izbira za vse ruske navdušence, saj tako najbolje spoznaš njihovo kulturo in navade, obenem pa se dobro naučiš jezika in pravilne izgovorjave v razmeroma hitrem času. Z zanimivimi metodami dela in dobro voljo Katje je pouk vedno pester in zanimiv!”

Špela Pišek, udeleženka skupinskega tečaja