VIRTUALNA  RUŠČINA

30 – URNI TEČAJ KALINKA ZA ZAČETNIKE

Načrtujete potovanje v Rusijo? Imate ruske znance? Potrebujete ruski jezik v službi, šoli? Ali pa vas preprosto zanima ta čudovit in zanimiv jezik ter želite razširiti svoje znanje?

Pridružite se nam ob zabavnem spoznavanju ruskega jezika, dežele, običajev. Spoznali boste cirilico, rusko abecedo, nekaj slovnice, predvsem pa najbolj koristne fraze za vsakodnevno rabo in pogovore.

Tečaji “Kalinka” so namenjeni vsem, tako popolnim začetnikom, kot tistim, ki želite osvežiti svoje znanje. Zato ne potrebujete nikakršnega predznanja ali gradiva. Za vse bomo poskrbeli mi. Vabljeni torej vsi! Sami, s prijatelji ali skupaj z otroci.

Tečaje vodi naravni govorec, predavatelj z univerzitetno diplomo iz Rusije, s katerim boste skupaj prišli do novega znanja.

INDIVIDUALNI TEČAJI

Nudimo vam tudi individualni tečaj oz. pristop, kjer se maksimalno prilagodimo vašim potrebam po znanju. Naj gre bodisi za začetno stopnjo bodisi za nadgradnjo vašega obstoječega znanja. Tečaje vodi naravni govorec, predavatelj z univerzitetno diplomo iz Rusije, s katerim boste skupaj prišli do novega znanja. 

Tečaj se izvaja v terminih, ki vam ustrezajo in se o njih lahko tudi sproti dogovorite z predavateljem. Prijava

POSLOVNA RUŠČINA

Nudimo vam tudi tečaje poslovne ruščine, kjer se prilagodimo vašim tematskim potrebam. Tečaje vodi izkušeni profesor z univerzitetno diplomo iz Rusije, s katerim boste skupaj osvojili jezik vaših poslovnih partnerjev. Kombinacija sodobnih metod učenja, izkušene profesorice – naravnega govorca in najboljše literature, zagotavlja hitro in učinkovito osvajanje ruskega jezika ter mnogih posebnosti ruske kulture. Tečaj posebej prilagodimo potrebam vašega podjetja (turizem, gostinstvo, itd…). NAJUGODNEJŠE CENE NA SLOVENSKEM TRGU!